ladik

Keresés

A tartalomhoz
ÚJ ÚJ ! Közgyűlés jegyzőkönyv 2019

A "Legyen a Duna Igazi Közügyünk Közhasznú Egyesület " nevében jelen levelemmel


m e g h í v o m


önt a LaDIK KE 2019. október 29-én (kedd) 16:30-tól tartandó Közgyűlésére.

Közgyűlés helyszíne: Paks Csónakház

A közgyűlés napirendi pontjai:

1.) Választás lejáró mandátumok és kilépő tag miatt - Benke Dániel Választási Bizottság elnök
2.) Beszámoló az előző közgyűlés óta elvégzett feladatokról, megbízásokról, rendezvényekről, szavazás az új lépcsősorról - Koloh Tamás elnök
3.) Pályázatokról beszámoló - NEA, CLLD - Appelshoffer Regina elnökségi tag
4.) Egyebek

A 3. napirendi ponthoz egy táblázat tartozik és az előterjesztés. A táblázat a CLLD pályázati kiírásokat tartalmazza. Kérek mindenkit, hogy tanulmányozza át. Aki ennél többet szeretne megtudni a pályázati kiírásokról, az itt megnézheti.

Amennyiben a megjelölt időpontban nem jön össze a szükséges létszám, úgy a megismételt Közgyűlés időpontja 2019. október 29-én (kedd) délután 17 óra 00 perckor az eredeti napirendi pontokban megfelelően, a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

Kérek mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten igyekezzen megjelenni a Közgyűlésen!

Üdvözlettel:
Koloh Tamás
elnök


Tisztelt Látogató, egyesületi tag! Kedves Sporttárs!Köszöntünk honlapunkon!Egyesületünk tagjait a Duna és a vízi élet szeretete terelte össze.

Álmunk, hogy más Duna-parti (Győr, Esztergom, Budapest, Baja, Vukovár) városokhoz hasonló gazdag és rendezett vízi élet alakuljon ki arra alkalmas vízparti létesítményekkel Paks város partszakaszán. Időnkből, energiánkból és tudásunkból a lehető legtöbbet kihozva tenni is akarunk álmunk megvalósításáért. Amennyiben ebben szeretnél segíteni, szeretettel várunk rendezvényeinken, akcióinkon.


Napi idézet:


Hőtérkép

Látogatók:

Széltérkép

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe