ladik

Keresés

A tartalomhoz
ÚJ ÚJ ! Közgyűlés jegyzőkönyv 2019

A "Legyen a Duna Igazi Közügyünk Közhasznú Egyesület" nevében jelen levelemmel meghívom


Önt a LaDIK KE 2020. január 23-án (csütörtök) 16:45-tól tartandó közgyűlésére.
Közgyűlés helyszíne: Paksi Polgármesteri Hivatal - Kis házasságkötő terem Paks Dózsa György út 55-61.

A közgyűlés napirendi pontjai:

Választás a 2020. február 10-én lejáró elnökségi tag (titkár) mandátuma miatt.
2020. évi LaDIK programterv.

Amennyiben a megjelölt időpontban nem jön össze a szükséges létszám, úgy a megismételt közgyűlés időpontja 2020. január 23. (csütörtök) délután 17 óra 15 perckor az eredeti napirendi pontoknak megfelelően, a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.
A termet 18:45-ig biztosítja a Paksi Polgármesteri Hivatal a LaDIK-nak. Egy rövid elnökségi ülésnek is helyt kell adni ebben az időintervallumban, mivel a közgyűlésen megválasztott elnökségi taggal kibővülve, az elnökség tagjai közül titkárt kell választani.


Kérek mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten igyekezzen megjelenni a közgyűlésen!

Üdvözlettel:
Koloh Tamás
elnök


Tisztelt Látogató, egyesületi tag! Kedves Sporttárs!Köszöntünk honlapunkon!Egyesületünk tagjait a Duna és a vízi élet szeretete terelte össze.

Álmunk, hogy más Duna-parti (Győr, Esztergom, Budapest, Baja, Vukovár) városokhoz hasonló gazdag és rendezett vízi élet alakuljon ki arra alkalmas vízparti létesítményekkel Paks város partszakaszán. Időnkből, energiánkból és tudásunkból a lehető legtöbbet kihozva tenni is akarunk álmunk megvalósításáért. Amennyiben ebben szeretnél segíteni, szeretettel várunk rendezvényeinken, akcióinkon.


Napi idézet:


Hőtérkép

Látogatók:

Széltérkép

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe